• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Sport Oordopjes en Oortjes

95
Sport oordopjes en oortjes zijn ideaal voor het luisteren naar jouw favoriete muziek tijdens het sporten. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Goede Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:

De PICUN H6 Bluetooth Sport Oortjes met Handsfree functie is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De Vbit M9 Metalen Sport Bluetooth 4.1 In-ear Headphone - Rood is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld te

Lees meer
Aanbieding
Q10 Bluetooth Sport Oordopjes - Zwart

De Q10 Bluetooth Sport Oordopjes met Afstandsbediening - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld te

Lees meer
€14,99 €9,99

De JABEES TRUE Fitness In-ear Oortjes Bluetooth 4.1 is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

De PICUN H6 Bluetooth Sport Oortjes met Handsfree functie is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De VEGGIEG V8 Bluetooth Sport Headphones - Rood is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De Fleece Bluetooth Hoofdband met Built-in Oortjes - Donkergrijs is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld

Lees meer

De Bluetooth V4.1 Earbuds (B3300) - Wit is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

De AMW-22 In-ear Draadloze Zweetproof Sport Oortjes - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug

Lees meer

De AWEI Bluetooth Oortjes met NFC en IPX4 Waterproof - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld teru

Lees meer

De Bluetooth V4.1 Earbuds (B3300) - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
Aanbieding
Sport Bluetooth 4.1 In-Ear Oordopjes - Zwart / Rood

De ROMIX Sport Bluetooth 4.1 In-Ear Oordopjes - Zwart / Rood is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld teru

Lees meer
€24,99 €21,99
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

De MEIZU EP51 Draadloze 4.0 Sport In-ear Oortjes - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De Y98 Bluetooth In-ear Sport Headset - Goud / Rood is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De REMAX S10 Bluetooth 4.1 In-ear Oordopjes - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De REMAX S6 Sport Nekband Bluetooth Oordopjes - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

De HUAWEI AM60 Bluetooth Sport In-ear Oordopjes - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
Aanbieding
Q10 Bluetooth Sport Oordopjes - Blauw

De Q10 Bluetooth Sport Oordopjes met Afstandsbediening - Blauw is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld te

Lees meer
€9,99 €4,99

De HUAWEI Honor AM61 Bluetooth Sport Headset is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De PICUN H6 Bluetooth Sport Oortjes met Handsfree functie is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Aanbieding
Sport Bluetooth 4.1 In-Ear Oordopjes - Grijs / Roze

De ROMIX Sport Bluetooth 4.1 In-Ear Oordopjes - Grijs / Roze is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld teru

Lees meer
€24,99 €21,99

De VEGGIEG V8 Bluetooth Sport Headphones - Groen is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De MRICE Waterproof IPX8 Sport In-ear Bluetooth 4.1 Oordopjes - Rood is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? G

Lees meer

De ZEALOT H1 Sport Bluetooth Nekband In-ear Headset - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug

Lees meer

De beste sport oordopjes

Sport oordopjes zorgen ervoor dat jij met veel comfort kunt sporten. Ook zijn deze sport oortjes speciaal gemaakt voor het sporten, waardoor ze niet uit je oren kunnen vallen. De bluetooth sport oordopjes werken met het betrouwbare bluetooth systeem dat eenvoudig is om aan te zetten. Via jouw smartphone kun je rechtstreeks de muziek naar de sport oortjes sturen. Zo is er de mogelijkheid om een hele playlist af te spelen op de sport oortjes. 

Het grote aanbod

Op onze website, bluetoothkoptelefoons.nl, kun je kiezen uit verschillende modellen van sport oortjes. Een aanrader is Romix Sport Bluetooh in Ear oordopjes. Deze oordopjes worden zeer stevig bevestigd in je oren waardoor ze er niet zomaar meer uit kunnen vallen. Ook is er een clip rondom het snoer zelf dat je achter je oren vast kunt maken. Hierdoor zitten de oortjes comfortabel om je oren heen. De aanbod op het website kun je selecteren op basis van populariteit, de nieuwste producten, de laagste prijs, de hoogste prijs en ook op naam kun je sorteren. Wanneer je bijvoorbeeld het het aanbod wilt bekijken van een bepaald merk dan kun je hierdoor sneller het juiste aanbod voor jou vinden. 

Meer informatie over Bluetooth

De meeste van deze oortjes werken met het eenvoudige Bluetooth systeem. Op het moment dat je de sport oordopjes aanzet kunnen deze gevonden worden door je smartphone. Op je telefoon staat altijd aangeven of er een verbinding is of niet met de oordopjes. Wanneer er geen verbinding mogelijk is dan heeft dit waarschijnlijk te maken met het feit dat de oortjes niet aan staan en/of dat de accu op is. Wanneer het is gelukt om verbinding te worden via het bluetooth menu van je smartphone, kun je het product koppelen. Dit gaat erg eenvoudig. Vervolgens zal jouw smartphone automatisch de blutooth headset herkennen, op het moment dat hij aangaat. Selecteer wat muziek die je wilt luisteren, en je kunt beginnen met het sporten. Ook tijdens je work out kun je uiteraard op je smartphone een nummer wijzigen, een ander album en/of playlist selecteren. Maar ook een filmpje via Whatsapp of Instagram is direct te bekijken.

De voordelen van de bluetooth sport oortjes

Voordeel 1: Al het geluid van jouw smartphone gaat direct naar de sport oordopjes toe. Zo hoor je dus meteen of je een nieuwe melding hebt. Handig, zodat je tijdens het sporten niet elke minuut op je telefoon hoeft te kijken.
Voordeel 2: De bluetooth sport oortjes op onze website werken bijna allemaal met android en met iOS. Zo maakt het dus totaal niet uit welke telefoon je meeneemt. Je kunt altijd vertrouwen op goede oortjes met een goede kwaliteit. 

Onze website

Op onze website, bluetoothkoptelefoons.nl, is er de keus uit een groot aanbod van verschillende koptelefoons en oortjes die werken met bluetooth. Bij een bestelling voor 18.00u, betekent dit de volgende dag al in huis. Ook is er een goede service, waarbij je de mogelijkheid hebt om zonder problemen te retourneren.