• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Gaming Headset

4
Een gaming headset is speciaal ontworpen voor een ideale gaming experience. ✓ Groot assortiment, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:

De KOTION B3506 Bluetooth V4.1 Gaming Koptelefoon - Blauw is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De KOTION B3505 Bluetooth 4.1 Gaming Headset - Oranje is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De Mega Bass Over-ear Bluetooth Hoofdtelefoon - Zwart is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De KOTION B3506 Bluetooth V4.1 Gaming Koptelefoon - Oranje is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

Gaming headset voor de ultieme ervaring

Een gaming headset is onmisbaar voor de beste gaming ervaring. Wij bieden draadloze gaming headsets waardoor jij niet op 1 meter afstand van de computer, console of televisie hoeft plaats te nemen. Een bluetooth gaming headset geeft jou de bewegingsvrijheid die jij nodig hebt tijdens het spelen van games!

Functies

Een gaming headset heeft idealiter een aantal functies. Zoals hierboven beschreven is het erg handig als deze draadloos is. Daarnaast is het belangrijk dat er een microfoon verwerkt is in de koptelefoon zodat je met andere gamers kunt praten en overleggen tijdens het gamen. Ook is het van belang dat het oorkussen zacht en comfortabel aanvoelt op de oorschelp, zodat de hoofdtelefoon niet gaat irriteren op het oor.

Onmisbare kwaliteit

Onze gaming headsets zijn van onmisbare kwaliteit. De geluidskwaliteit is kristal helder en omgevingsgeluid wordt goed afgesloten zodat je ongestoord kunt gamen. Bluetoothkoptelefoons.nl biedt een uitstekende service aan alle klanten. Alle artikelen worden vanuit ons eigen magazijn verstuurd en gecontroleerd op basis van onze kwaliteitseisen. De hoofdtelefoons worden in beschermde en hygiënische verpakking naar u toegestuurd.

Ben je misschien ook op zoek naar een draadloze koptelefoon?
Ben je misschien ook op zoek naar een bluetooth headset?