• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze Koptelefoons en Hoofdtelefoons

36
Een draadloze koptelefoon of hoofdtelefoon is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren naar jouw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig bestellen en betalen ✓ Goede Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Bereid je voor op de toekomst met een draadloze koptelefoon of draadloze hoofdtelefoon!

Steeds meer smartphone fabrikanten kiezen voor draadloos omdat de audio uitgang langzaamaan verdwijnt. Hierdoor heeft draadloos de toekomst als het aankomt op muziek luisteren via de smartphone. Maar niet alleen via de smartphone maar ook heel veel andere smart devices. Hoe fijn zou het bijvoorbeeld zijn om met een draadloze hoofdtelefoon naar je favoriete muziek te kunnen luisteren op een smart TV!

Een draadloze koptelefoon voorkomt een hoop ergernissen. Je hoeft de draadjes naar de koptelefoon niet meer eerst uit de knoop te halen alvorens je naar muziek kunt luisteren. Ook tijdens het reizen, lopen of andere activiteiten wordt je niet gestoord door het kabeltje dat altijd aangesloten moet blijven aan de smartphone of muziekspeler. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je kabeltje er per ongeluk uitschiet omdat je er met je hand achter blijft haken? Of dat je kabeltje ergens achter blijft haken waardoor zelfs de smartphone op de grond kapot kan vallen. Een draadloze hoofdtelefoon biedt hiervoor de perfecte oplossing. Ontspannen handsfree bellen en draadloos muziek luisteren is een verademing.

Een draadloze koptelefoon heeft twee types, namelijk on-ear en over-ear. Het verschil zit in de grootte van de oorkussens. Bij een on-ear draadloze hoofdtelefoon rust het oorkussen op de oorschelp zelf en zijn daardoor compacter en lichter dan de over-ear variant. De over-ear draadloze koptelefoon heeft namelijk oorkussens die geheel over de oren vallen waardoor omgevingsgeluid beter wordt afgeschermd. Dit komt de geluidservaring ten goede.

Mocht je willen kiezen voor nog een betere geluidservaring dan bevelen wij jou een draadloze koptelefoon aan met noise-cancelling. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat omgevingsgeluid uitgefilterd en geminimaliseerd wordt. Hierdoor kun jij met jouw draadloze hoofdtelefoon ongestoord naar muziek luisteren.

Tevens hebben onze draadloze koptelefoons veelal andere ingebouwde functies, zoals een microfoon, FM radio of microSD opslag. De microfoon zorgt ervoor dat er handsfree gebeld kan worden. Een micro SD opslag kan zeer handig zijn aangezien je vanaf een micro SD kaart jouw eigen nummers kunt afspelen. Veelal gebeurt de bediening van de draadloze hoofdtelefoon via knopjes op het oorgedeelte van de draadloze koptelefoon.

Ben je misschien ook op zoek naar iPhone 7 oordopjes?
Ben je misschien ook op zoek naar draadloze oortjes?