• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Bluetooth Oortjes en Oordopjes

117
Bluetooth oortjes of oordopjes zijn ideaal voor het luisteren naar jouw favoriete muziek en handsfree bellen en. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig bestellen en betalen ✓ Goede Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Een ruim aanbod Bluetooth Oortjes en Oordopjes

Op Bluetoothkoptelefoons.nl vindt je een ruim aanbod bluetooth oortjes en bluetooth oordopjes. Het voordeel van bluetooth oortjes is de compacte maat waardoor het ideaal is voor onderweg, tijdens sport of andere dagelijkse activiteiten. Bluetooth oordopjes kun je bestellen in bijna alle kleuren, vormen en materialen. Zo heb je bluetooth oortjes van kunststof, aluminium of zelfs verwerkt in een wollen muts. Om jou van een juiste keuze te voorzien hebben wij daarom een zeer uiteenlopend assortiment.

Verschillende functies

Sommige bluetooth oortjes hebben een nek koord waardoor je de oordopjes niet snel kwijtraakt. Vaak zit er dan ook een microfoon in de snoer verwerkt, waarmee de volume kan worden bepaald, naar een volgend nummer gegaan kan worden of een inkomende oproep opgenomen kan worden. Bij bluetooth oordopjes waar geen koord aan vast zit, zitten er vaak knoppen op het oortje zelf. Beiden heeft zijn voor- en nadelen. Veel mensen vinden het ook handig als er oorhaakjes op de bluetooth oortjes kunnen worden geplaatst. Een oorhaakje zorgt ervoor dat de bluetooth oordopjes stevig blijven zitten. Dit is uiteraard erg belangrijk tijdens sport, wandelen, reizen en andere activiteiten.

Muts met bluetooth oortjes

Een interessant nieuw artikel is een muts met bluetooth oordopjes erin verwerkt. Hierdoor kun je in de winter muziek luisteren of telefoneren terwijl je buiten activiteiten onderneemt. Een variant op de muts is de hoofdband waar aan de zijkant zelfs knopjes verwerkt zijn.

Bluetoothkoptelefoons.nl levert betrouwbare service

Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten onze producten en service positief waarderen. Ons team werkt dagelijks hard om klanten tevreden te stellen. Een snelle reactietijd, hoge kwaliteit producten en een soepel retourbeleid zijn daardoor onze belangrijkste uitgangspunten. Wij sturen onze artikelen vanuit ons eigen magazijn naar jou toe. Hierbij geldt dat bestellingen die voor 18.00u besteld worden de volgende dag geleverd zijn. Mocht een artikel uitverkocht zijn, stellen wij jou toch in staat dit artikel te bestellen. De gemiddelde levertijd is in zo'n geval 1 tot 2 weken.

Ben je misschien ook op zoek naar iPhone 7 oortjes?
Ben je misschien ook op zoek naar bluetooth earbuds?