• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Bluetooth Headset

35
Een bluetooth headset is ideaal voor het luisteren naar jouw favoriete muziek en handsfree bellen. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Bluetooth headset nodig?

Ben je op zoek naar een betaalbare maar goede bluetooth headset? Dan heb je op deze webshop genoeg keuze. Een bluetooth headset is zeer handig voor handsfree bellen. Deze oortjes zijn hiervoor speciaal ontworpen. Een lange gesprekstijd, draagcomfort en zuivere geluidskwaliteit zijn belangrijke kwaliteiten.

Functie van bluetooth headset

De meest voorname functie is handsfree telefoneren. Muziek luisteren is ook mogelijk maar doordat de meeste headsets maar aan één oor wordt gedragen is dit niet ideaal. Het voordeel van het dragen aan één oor is de mogelijkheid tot multitasking. Daarom is een bluetooth headset ideaal voor zakelijke doeleinden.

Bediening en microfoon

Een bluetooth headset bezit een ingebouwde microfoon waarmee jij zonder stemverheffing handsfree kunt telefoneren. De luisteraar zal jou zonder problemen kunnen verstaan, ondanks omgevingsgeluid. De bediening zit vaak op het oortje zelf waardoor je met een druk een oproep kunt beantwoorden.

Draadloos is handig

Door de bluetooth functie hoef jij niet langer te worstelen met kabels. Kabels zorgen voor een hoop ergernis. Ze raken in de knoop, blijven achter uitsteeksels haken en gaan snel stuk. Een bluetooth headset is daarom een enorme opluchting. Je kunt zelfs tot 10 meter afstand van jouw smartphone blijven telefoneren.

Ben je misschien ook op zoek naar een bluetooth headset?
Ben je misschien ook op zoek naar draadloze oortjes?