• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

iPhone 7 Oortjes en Oordopjes

2
iPhone 7 oortjes en oordopjes zijn ideaal voor het luisteren naar jouw favoriete muziek en handsfree bellen. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!
Lees meer
Sorteer op:

De DACOM TWS Bluetooth 4.2 Oortjes + 400mAh Oplaadstation is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

De DACOM Bluetooth 4.2 Oordopje met Auto Oplaadstation is ideaal voor handsfree bellen en het luisteren van uw favoriete muziek. ✓ Groot aanbod, scherpe prijzen ✓ Veilig online bestellen en betalen ✓ Uitstekende Klantenservice ✓ Niet goed? Geld terug!

Lees meer

Stap over naar draadloos met iPhone 7 oortjes

Sinds het verwijderen van de jack ingang vanaf de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn draadloze iPhone 7 oortjes en iPhone 7 oordopjes zeer in trek. Bluetooth iPhone 7 en iPhone 7 Plus oortjes worden in alle maten, kleuren en soorten aangeboden. Je kunt kiezen tussen earbuds en in-ear oortjes.

Gebruiksgemak

Apple heeft gekozen voor bluetooth omdat dit de toekomst zal worden. Draadloos heeft verschillende voordelen ten opzichte van oortjes. Zo hoef je niet te worstelen met kabels die in de knoop geraken. Je kunt met bluetooth ook tot 10 meter afstand luisteren van jouw smartphone. Een nadeel van bluetooth iPhone 7 oordopjes is de batterijduur. Hierdoor zijn er ook al iPhone 7 oortjes met een oplaadstation.

Bekijk ook eens de sport oordopjes.
Ben je misschien ook op zoek naar bluetooth earbuds?